GĖLĖS Į NAMUS. NEMOKAMAS PRISTATYMAS VISOJE KLAIPĖDOJE! +37061649644 info@geliufabrikas.lt

Vestuvinės puokštės Klaipėdoje! Vestuvių sezonas 2020 prasidėjo!


Netrukus prasidės visų floristų labai laukiamas vestuvių sezonas. Nuotakos taip pat su nekantrumu laukia savo laimingosios dienos ir gražios vestuvinės puokštės Klaipėdoje.

Na ir kokios gi vestuvės be gėlių. Dauguma tautų vestuvių dieną vadina Žaliosiomis vestuvėmis. Ten kur žaluma ten ir gėlės.

Gėlių pristatymas Klaipėdoje vestuvių dieną, puikus būdas pasakyti kaip Jūs džiaugiatės tos poros laime ir linkite jiems stiprios meilės, kuri senatvėje spindėtų taip pat kaip jaunystėje. Gėlių galima nusipirkti bet kur, bet gėlės apie kurias kuriamos istorijos ir poetų eilės - tai būtų ypatinga.

vestuviu puokstes klaipeda

Gėlių simboliai žinomi ne daugeliui ir tikriausiai jie visada patiks romantiškiems žmonėms. Ir kada gi tas romantiškiausias metas, jeigu ne per vestuves.

Yra sukurta ir knygų apie Gėlių kalbą, kai kurioms iš jų net keli šimtai metų!

Taip pat yra labai daug žmonių, mylinčių gėles labiau už viską pasaulyje. Tik talentingas floristas su įkarščiu imasi darbo ir kuria didingus gėlių paveikslus iš tūkstančių mažų žiedelių. Jaunosios puokštė surišta su meile ir atsidavimu savo profesijai užburs ne vieną porą.

Šią vieną svajingiausių savo gyvenimo dienų, jaunoji netgi graudulio apimta nukreips akis į jos rankose esančią gėlių puokštę ir ten paskandins savo nerūpestingai prabėgusią jaunystę.

Tą dieną jaunieji yra patys svarbiausi, nuostabiausi ir elegantiškiausi visoje žemėje. Floristas privalo jiems surengti didžiulį gėlių spektaklį ir pristatyti ypatingiausią vestuvinę puokštę Klaipėdoje.

Kėdės papuoštos levandomis ir rožių žiedais, stalai nukloti baltų orchidėjų , rožių ir kvapniųjų žirnelių žiedais, baltais gubojų debesėliais. Jaunosios puokštė pilna baltų žiedų kaip nekaltybės įrodymas, tiesiog prikaustys svečių žvilgsnius.

vestuvines puokstes klaipedoje

Vestuvių diena ypatinga ir tuo, kad lieka atminty ir nuotraukose kaip praeinančios jaunystės liudininkas. Dėl to jos ir turi atrodyti taip, kad ir kur jas bešvęstumėt svečiai sakytų kokį puikų skonį turite ir jiems bežiūrint į gėlių ir jūsų grožį pradėtų svaigti galva.

Geriau svečiai Jūsų vestuvių puotoje aptarinėja gėlių kompozicijas ir puokštes, nei keikia kainas maisto prekių parduotuvėse.

Atkreipkite dėmesį, kad gėlių simbolika Rytų šalyse iš tiesų kitokia nei Europoje. Esant skirtingų tautų sutuoktiniams ir supratimas apie gėles bus skirtingai ir nevienodai aiškinamas.

Pasidomėkite tuo iš anksto dar prieš užsisakant vestuvinį dekorą ir jaunosios puokštę. Būkite ryžtingai nusiteikę savo jaunystės palydėtuvių šventę padaryti kuo jaukesnę ir įsimintinesnę ne tik sau, bet ir plačiajai giminei bei artimiausių draugių ir draugų būriui.

jaunosios nuotakos geliu puokstes klaipedoje

Ar yra gėlė, išsklaidanti žmogui rūpesčius ir nemalonius prisiminimus?

Gal būt gėlių meistras apie kalbančias gėles kada nors kitą kartą papasakos daugiau.

Linkiu visoms poroms įsimylėjusioms ir nutarusioms sumainyti aukso žiedus šį sezoną puikių įspūdžių ir dar gražesnių gėlių.

Kviečiu įsigyti geriausias vestuvių puokštes Klaipėda mieste.

Jūsų floristas